Szogláltatások


Szolgáltatások

Fő szolgáltatásaink egyike, természetesen a megfelelő klímák kiválasztása vevőink számára, valamint azok telepítése. A legfontosabb azonban mégis, hogy olyan bizalmat keltsünk ügyfeleinkben, hogy bátran, mindig nyugodt szívvel keressenek fel minket, legyen szó szakmai segítség kéréséről, egy javítási megoldásról, vagy akár újabb termékek vásárlásáról.

Cégünk közel tíz éve foglalkozik szereléssel, karbantartással is! Ezért az értékesítési szempont mellett, melyet az adott termék előnyei és hátrányai határoznak meg, pontos információt tudunk nyújtani a beszerelési feladatokról illetve az esetlegesen felmerülő problémákról vagy későbbi javítási feladatokról is. Segítünk megtalálni önnek a legmegfelelőbb megoldást.

Főbb szolgáltatásunk továbbá:

  • A hővisszanyerős szellőzéstechnikánk, mely során megszabadulhat az elhasznált levegőtől, az állandó páralecsapódásoktól otthonában. A megoldásainkkal elérhető, hogy lakásában, családi házában, irodájában, éttermében, üzletében mindig legyen friss, por és pollenmentes levegő.
  • légkezelők értékesítése, melyek nagyobb mennyiségben, akár ipari méretekben biztosítják a szellőztetésre alkalmas friss levegőt, illetve megoldják, hogy az elhasznált levegőt legyen hová “kiüríteni”.
  • Légtisztítók forgalmazása, melyek gond nélkül megtisztítják lakása, családi háza vagy irodája levegőjét a füsttől, szagoktól és más kórokozóktól.
  • A legfontosabb és legkeresettebb szolgáltatásunk pedig a lakossági klímák értékesítése, beszerelése, javítása és karbantartása, melyek napjainkban szinte már minden háztartásban megtalálhatóak. Cégünk több gyártóval és rengeteg típussal foglalkozik. Ide tartoznak például az oldalfali klímák, melyek a legegyszerűbb és költségkímélőbb megoldások. Valamint a mennyezeti és padlón álló klímák.